elismeréseink

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) elismerő levele

A nemzetközi szövetség 2014-ben külön levélben fejezte ki elismerését a HODY innovatív hajói iránt, melynek komoly szerepük van a magyar kajak-kenu sikerében. Kiemelték, hogy az MK-4, a négyszemélyes minikajak egyedülálló a világon.

Kattints és olvasd el a teljes levelet!

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elismerő levele

A magyar szövetség 2015-ös levelében ugyancsak hangsúlyozta, hogy az MK-4 az egyetlen ilyen típusú hajó a világon. Egyúttal kiemelték az MKKSZ nagyrabecsülését a Hódy családnak „a kajak-kenu sport iránti elkötelezettségéért, amelyet a magyar és a világ sportolói felé tanúsítanak.”

Kattints és olvasd el a teljes levelet!

Szerb Kajak-Kenu Szövetség elismerő levele elismerő levele

A szerb szövetség 2015-s levelében elismerését fejezte ki a Hody hajók gyártójának, a Hódy családnak, kiemelve az MK-4 jelentőségét.

Kattints és olvasd el a teljes levelet!

A Hungarikum Szövetség támogató nyilatkozata

A HODY „több generációra visszanyúló, világraszóló eredményeket elérő hajóépítő tevékenysége” hungarikum-esélyes, a kiemelkedő magyar értékek közé tartozik, amint azt a Hungarikum Szövetség levele is tanúsítja.

Kattints és olvasd el a teljes levelet!

A győztes tervezőnek szóló oklevél

Egy 2009-es rangos angol versenyen a győztes hajó tervezőjének szóló oklevelet kaptunk.

Kattints és olvasd el a teljes levelet!

ELISMERÉSEINK A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL

A Hody hajóépítő tevékenységéről szeretnék néhány gondolatot mondani.

A magyar kajak-kenu élet sikereinek egyik fő záloga volt mindig a kajakokat és lapátokat készítő, kiváló műhelyek áldásos tevékenysége. A Hody műhely is olyan remek hajóépítő mester tradícióit követik mind a mai napig, mint Jüling Rudolf ( Hódy Ágnes édesapja).

A régi sikereknek komoly részesei és segítői voltak a hajóépítők, mint ahogy teszi ezt ma a Hody hajóépítő műhely, mely kiemelkedik a szolgáltatása révén a minőséggel és az elérhető árakkal. Többek között a mini kajak-4-es hajók kifejlesztésével és gyártásával. Minőségre jellemző, hogy a nagyszerű norvég versenyző, Knut Holmann, , Hody hajóban
szerzett két olimpiai aranyérmet Sydney-ben.

Gyermek és felnőtt kajakosok és kenusok ezrei használnak nap mint nap a Hody hajókat. Kívánom, hogy áldásos tevékenységük még sokáig szolgálja a kajak-kenu életet nemzetközi szinten is és azon belül a magyar kajak-kenu sportban eddig betöltött szerepüket tovább folytassák.

Wichmann Tamás

kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37-szeres magyar bajnok.

Mint Magyar tapasztalattal rendelkező Kanadában dolgozó edző, hamar felismertem a jó minőségű versenyhajók szükségességet es igényét az itteni klubokban.

1991 óta foglalkozom versenyhajó exporttal, és közel húsz éve vagyok a Hody kanadai képviselője. Visszatekintve e húsz évre, elmondhatom, hogy kapcsolatomat a Hody családdal nemcsak üzleti, hanem baráti kapcsolat is jellemzi.

Termékei véleményem szerint világszínvonalat képviselnek: akar az „Orca” család versenyhajói, akar az utánpótlás nevelés szamara tervezett népszerű Mini hajók, legfőképp az MK-4, melyek Kanadában különösen keresettek. Tervezések igényes, kielégíti a legmagasabb elvárásokat, kivitelezésük tetszetős, árban pedig elérhetőek. Ez utóbbi azt bizonyítja, hogy nem a cég magas profitja a legfőbb szempont, hanem a kajak-kenu sportág szolgálata, népszerűsítése és fejlesztése. Úgy érzem ebben a törekvésben találkoztak elképzeléseink, ezért is tudunk hosszú évek óta töretlen jó kapcsolatot fenntartani.

Buday Tamás

4x világbajnok, olimpiai ezüstérmes kenus, kanadai edző
A Hody kanadai kereskedője

Ifjú tanítványaim a Velencei-tavon immár két évtizede használják sikeresen a Hódy Kálmán műhelyéből kikerülő versenykajakokat. A tökéletes vízfekvésű és hatékony vízfogású K1 Orca, K1 Mythos, K2 Orca hajóikban számos győzelmet arattak a Magyar Bajnokságokon és Olimpiai Reménységek Versenyein.

A legjobb hazai versenyhajó-gyártó sportágunk fejlődését, a kajakos utánpótlás nevelését forradalmasította az MK4 Dolphin négyes kifejlesztésével, amelynek a kicsik termetét figyelembe vevő egyedülálló megoldása a csapatmunka begyakorlását nagyszerűen szolgálja. Kimondhatatlanul örülök annak, hogy a legkisebbeknek a kor színvonalán teremtették újjá az egykori nagy kedvencet, az eszkimó hajót! Az alapok elsajátítását ugyancsak biztosító MK1 Dolphin minikajakokat kiváló minőségük strapabíróvá, hosszú életűvé, így számunkra rendkívül praktikussá teszi.

Gyermekeim részére jómagam is Hódy MK1 Dolphin hajót vásároltam.

Major Ildikó

4x kajak-kenu edző
Velencei-tavi Vízi Sportiskola

9 évesen kezdtem el kajakozni, és a kezdeti tanulóidőszakot leszámítva, szinte azóta HÓDY hajóban kajakozom. Egyesületi hajóban kezdtem, de hamar kikönyörögtem otthon, hogy saját HÓDY hajóm lehessem. Nem is tudom magam elképzelni más saját hajóban.

Az évek során nagyon jó viszonyba kerültem a HÓDY családdal is. Nagyon sokat segítenek nekem a felkészülésemben, nem csak azért, mert nem volt még olyan kívánságom, amit ne tudtak volna kivitelezni a hajómban, hanem igazi barátként is támogatnak a hétköznapok során is. A HÓDY cég ma már majdnem egy olyan állandóságot, egy fajta biztonságot jelent nekem, mint a családom.

Máró Anna

Női Ifi Európa bajnokságon ezüstérmes, nyolcszoros magyar bajnok serdülő kategóriában

1997 óta használnak a versenyzőink Hódy hajókat. A hajók nagyon megbízhatóak, tartósak és jól felépítettek. Ezekben a hajókban a versenyzőink sok aranyérmet szereztek és bekerültek a görög válogatott csapatba.

A legújabb eredményünk , hogy a görög nemzetközi bajnokságon a mi kajak klubunk nyerte a legtöbb érmet.

Köszönet még egyszer a Hódynak hogy segít abban hogy mindig a legjobbat hozzuk ki
magunkból.

Athanasios D. Villiotis

A Gyala-Salamis Tengeri Klub kenu edzője Görögországban, ami Bajnok Kenu Kenu Klub, a görög 2019-es Sprint Kenu-bajnokság idején.

Svédországban a HODY kajakok és kenuk vásárlásait közvetítem. Körülbelül 10 éve
segítek nekik Svédországban És annyit tudok elmondani hogy Nagyon jó minőségűek és pontosan és biztonságosan szállítják Svédországba a hajókat.

A mai napig körülbelül 15 svéd kenu klub vásárolt HODY kenukat, és közülük többen is
többször vásároltak már tehát az elmúlt években összesen körülbelül 40 kajakot küldtek a svéd kluboknak.

Ezen felül néhány elit versenyző szàmára is szállítottak hajókat. Számos svéd bajnok
aranyérmet szerzett HODY hajókban. A hajókat saját maguk kiválasztott színekben kaphatják még extra dolgokkal mint pl. állítható lábtámasz és egyebek. A legnépszerűbbek az MK modellek. Mk1,Mk2,Mk4, ezek nagyon jó ifjúsági kajakok amelyek szintén vezető szerepet játszanak a kajak kenu sportban.

A svéd kajak szövetség 3 OC 1-et vásárolt a Drakbåt-i svéd nemzeti csapat edzésére
is. ezek nagyon jó.

Anders Velin

HODY képviselő Svédországban

kapcsolat

Hajókkal, szállítással, megrendelésekkel, vagy velünk kapcsolatos kérdésed van?
Írj nekünk, vagy hívj minket. Kapcsolattartóink:

Varga-Hódy Beatrix
+36 70 340 4402


Hódy Ágnes
+36 70 603 5615

Friss hírekért és még több Hody sztoriért látogass el közösségi oldalainkra, hogy semmiről ne maradj le 😉

Címünk:
H-1151 Budapest
Harsányi Kálmán u. 83.