mk-4 delfin – minikajak

elsőként az egész világon!

mk-4 delfin – minikajak

elsőként az egész világon!

MK4 DELFIN – A jövő bajnokainak alkottuk!

A világújdonságnak számító HODY MK4 minikajak a csapatevezés tanításának, elsajátításának nélkülözhetetlen eszköze, a legjobb mód arra, hogy a gyerekek megismerjék, és egy életre megszeressék a kajakozást.

Az utánpótlás korosztály képzése a szívügyünk, különösképpen, ami a magyar kajak-kenu sport leendő bajnokainak támogatását illeti.

Ez az elkötelezettség vezetett egy teljesen új hajótípus, az MK-4 minikajak ötletéhez, mely kivívta az egész kajakos társadalom elismerését.

Az MK-4 minikajak valóban egyedülálló hajó a maga nemében, kifejlesztése és gyártása kizárólag a HODY nevéhez fűződik.

 A forradalmi új ötlet egyben új kategóriát is teremtett.

Felismerve, hogy a standard felnőtt K-4 kajak méreténél és kialakításánál fogva sem alkalmas a fiatalok oktatására, technikai képzésére, a gyerekekre szabtuk a 4 személyes hajótípust. Az eredmény egy olyan hajó, mely segít, hogy a kis kajakosok a legtöbbet hozzák ki magukból.

A gyerekek azonnal a szívükbe zárják, hiszen a minikajakkal a négyes evezés életre szóló élmények forrása. Utánpótlásedzőként felbecsülhetetlen segítséget jelent a csapatevezés tanításában, a technika begyakorlásában, a csapat összekovácsolásában.

A  Magyar Kajak-Kenu Szövetség Hajóhitelesítési Bizottsága a Hódy MK-4 paramétereit vette alapul, az új hajóosztály  hitelesítésénél.

Az MK4-es mellett MK1-es és MK2-es minikajakokat is szerepelnek kínálatunkban.

Szakszerű magyar szerviz háttérrel, elérhető áron kapható a Hódy MK4. Nálunk megtalálod a stílusodhoz, evezési technikádhoz a legmegfelelőbbet.
Plus, Extra és Premium kivitelben is elérheted, igényeidnek megfelelően gyártjuk.

Anyagok, technológia:
Karbon-kevlár/ karbon szendvics szerkezet a hajó alsó része, a deck üveg szendvics szerkezet /vinilészter gyanta / kézi laminálás/vákuum technológia.

Ajánlás:
A PLUS konstrukciót klubok versenyhajóinak, junior versenyzőknek ajánljuk. Nagyon népszerű a magánvásárlók körében is, akik jó minőségű minihajót, versenyhajót vagy túrahajót keresnek kedvező áron.

Anyagok, technológia:
Karbon szendvics szerkezet / vinilészter gyanta / vákuum injektálás. Az EXTRA kivitelnél már lehetőség van arra, hogy átlátszó gél réteggel, karbon mintázatú hajót készítsünk.

Ajánlás:
Az EXTRA konstrukciójú HODY-modellekért azok rajonganak, akik egy igazán komoly versenyhajót keresnek, legyenek versenyzők vagy magánemberek.

Anyagok, technológia:
Karbon / méhsejt / vinilészter gyanta / vákuumtechnológia.

Ajánlás:
A csúcsra törsz? A PREMIUM konstrukció a versenyzők legjobb választása, mivel a karbon illetve méhsejt rétegek kimagasló keménységet biztosítanak a hajónak.

A kis csapatnak HODY minikajakban a helye!

TECHNIKAI ADATOK

MK4 DELFIN
Hossz (cm) 850
Szélesség (cm) 50
Beülő hossza (cm) 94,5 / 95
Beülő szélessége (cm) 38,5 / 39,5
Hajó súlya (kg) 30
Versenyző súlya (kg) 160-240
Stabilitás (1-5) 5

Hajóink megfelelnek a sportági szabványoknak

Szabványosított hajóformáink (pl.: versenykajakok és -kenuk, oktatóhajók) valamint oktatóhajóink (MK-1, MK-2, MK-4, MC-1) megfelelnek a mindenkori vonatkozó és érvényes hazai, illetve nemzetközi, ICF előírásoknak, és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által meghatározott, kötött hajóformáknak is.

HODY-hajód kifejezetten neked készül

Nálunk nem raktárról vásárolsz, minden egyes megrendelést egyedileg gyártunk az előre kiválasztott szín, dizájn, valamint tartozékok és azok beállításai szerint.

Választható színek

A legnépszerűbb színekhez szükséges festékanyagokat mindig készleten tartjuk, ezért ha ilyen színezésű hajót szeretnél, a lehető legrövidebb idő alatt le tudjuk gyártani.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ha monitorod nem színhelyes, akkor az ott megjelenő színek árnyalata és fényessége, illetve az eredeti, pontos RAL-színek között apróbb eltérések lehetnek. (A kinyomtatott színekre ugyanez érvényes.) Ebben az esetben a megfelelő árnyalatot RAL-színkártya segítségével választhatod ki.

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

KAPCSOLAT

Hajókkal, szállítással, megrendelésekkel, vagy velünk kapcsolatos kérdésed van?

Írj nekünk, vagy hívj minket.

Varga-Hódy Beatrix +36 70 340 4402

Hódy Ágnes +36 70 603 5615

Friss hírekért és még több Hody sztoriért látogass el közösségi oldalainkra, hogy semmiről ne maradj le 😉

KARBANTARTÁS!

Kérjük, kövesse az alábbi szabályokat, annak érdekében, hogy hajója tökéletes állapotban maradjon:

  • Kerülje a közvetlen hatást olyan kemény tárgyakkal, amelyek a hajót megsérthetik.
  • Ne kösse a hajót közvetlenül fém állványra, és ne kösse le túl szorosan, elkerülve a hajószerkezet megroppantását.
  • Ne tegye a hajót hosszú ideig a napra
  • A hajót törölje szárazra, mielőtt huzatba helyezné a tároláshoz vagy szállításhoz
  • A hajót csak szakember javíthatja